Всичко, което трябва да знаете за сватбените фойерверк

 

Според мъдрите думи на Кейти Пери, скъпа, ти си фойерверк. За двойки, които искат да видят как прехвърчат искри - буквално - сватбените фойерверки осигуряват невероятна шапка за един от най-големите дни в живота ви. Но откъде да започнете? Как да разберете дали вашите пиротехнически мечти могат да се сбъднат?

Ето защо ние разбиваме всичко от логистиката, която трябва да вземем под внимание, до разнообразието от ценови диапазони, типове шоута и налични алтернативни опции, за да озарите нощта на вашия сватбен ден. Знаете ли, че има сватбени бенгалски огън, които всъщност могат да се използват на закрити места за сватби? И така нещо ли са сватбените фойерверки на закрито? И каква е типичната дължина на средния сватбен фойерверк? Трябва ли да се проведе над вода?

Получихме отговорите на всички тези въпроси и още повече директно от експертите зад тази епична пиротехника. Освен това не можем да се наситим на тези зашеметяващи снимки на спиращи шоуто моменти на истински двойки, които могат да вдъхновят вашето собствено сватбено шоу с фойерверки.

Какви са различните видове сватбени фойерверки?

Фойерверките обикновено попадат в две основни категории: „потребителски“ и „професионални“. Въпреки че има различни нива във всяка категория, сватбените фойерверки обикновено попадат в категорията „потребителски“ (за разлика, да речем, от фойерверките Macy's 4th of July, които със сигурност биха се считали за „професионални“) – но са в по-високия край както за цената, така и за размера.

Какво трябва да знаят двойките за сватбените фойерверки?

Въпреки че тези невероятни шоута могат да бъдат епичен начин да завършите празника си, има и правила и разпоредби за сватбени фойерверки, които е важно да се вземат предвид. Това може да варира в зависимост от държавата, но ще трябва да говорите с вашия специалист по пиротехника за това какво могат и какво не могат да правят в държавата или местния район, където се провежда вашата сватба.

„Първо и най-важно трябва да има достатъчно пространство – безопасно разстояние от зрителите или сградите“, казва Тайс. „Различно е за всеки размер корпус и всеки продукт, който имаме.“

Безопасността е най-голямата грижа тук и въпреки че „пожар“ е в името, вие наистина искате вашите сватбени фойерверки да бъдат забавна, вълнуваща и без наранявания част от вашето събитие. Доверете се, че вашият професионалист по фойерверки ще знае какво е възможно във вашето пространство и оттам можете да разберете дали имате нужда от нещо друго (да речем шлеп или друго маневриране).

Вижте повече информация за -фойерверки за сватба

Comments

Popular posts from this blog

2022년 가장 안전한 스포츠 베팅 사이트

Unveiling the Mysteries of the Zodiac: Exploring Astrology's Timeless Tapestry

The Importance of Building Inspections in Perth